 |
| Chicken Starbucks |
تشيكن إستربس
تجيبي نص كيلو بانيه وتقطعيه شرايح بالطول سمك وسط
التتبيلة:-
بصلاية تفرميها ناعم فالكبة وبولة كبيرة تحطي البصل وعليه معلقة من كل نوع من التوابل:-
بصل بودرتوم بودر بابريكاكاريفلفل إسودكمونمرقة دجاج فوريةملحلو حاباه حراء زودي شطة.وبعدين تحطي بيضة وتحطي شرايح الإستربس علي كل دة وتقلبيهم كويس جدا وتسيبيه ساعة او اكتر زي ما تحبي.
نيجي لطبقة التغليف:-
هتجيبي بولة تانية فيها كوباية لبن
وتجيبي كيس تحطي فيه كوبايتين دقيق
وتحطي فيه الاستربس كله وتقفلي الكيس وترجيه كله فبعضه كويس وتطلعيه تحطيه كله فاللبن .
وتحضري كيس تاني فيه كوبايتين دقيق وكل التوابل اللي حطيناها قبل كدة واحنا بنتبله وعليه كوبايتين بقسماط او فيجيتار حار او بارد وتطلعي الاستربس ماللبن تحطيه فالكيس اللي فيه الدقيق المتبل وترجيه كويس جدا وتسيبيه زي ماهو.
وتجيبي طاسة وفيها زيت وتسخني الزيت كويس جدا وتطلعي مالكيس عالطاسة ولو لاقيتي حاجة مش متغطية بالدقيق كويس رجي الكيس تاني لحد مايوصل الدقيق كله لكل قطعة فيه.
وزي مانتي عاوزة تقرمشيه او تطلعيه نص قرمشة. وبالهنا والشفا
مع تحيات أم نور المصريه